Jom jana pendapatan dengan berniaga Lazz Susu Kambing secara Dropship. 

Ringkas Tentang Lazz Susu Kambing Yang Anda Mesti Tahu Sebelum Daftar Sebagai EJEN DROPSHIP @ LAZZ VIP1. Lazz tidak sama dengan susu kambing lain di pasaran. Orang tua dulu-dulu jadikan susu kambing sebagai ubat tetapi tidak diminum harian sebab hamis. Hasil 12 tahun R&D, Lazz komited membantu ramai pengguna semakin sihat dengan susu kambing Orgamilk™️ tanpa hamis.

2. Perniagaan Lazz sangat sustainable & evergreen. Tinggi repeat order dan merupakan produk keperluan bagi minuman kanak-kanak, para ibu dan seisi keluarga.

3. HQ komited menjadikan team lazz sebagai ‘MAIN CHANNEL OF DISTRIBUTION’.

4. Dalam lazz kita work as one family. Reward bulanan disediakan kepada Ejen yang aktif dan berjaya mencapai target.

5. Modal yang rendah . Tidak perlu simpan stok. Anda promote dahulu. Ada permintaan baru order. Kami sediakan sistem DROPSHIP untuk anda. Dan kami juga akan hantar kepada customer anda melalui pos.

6. Anda akan mendapat penjimatan 20% hingga 35%. Walaupun hanya untuk kegunaan sendiri. Kami cuba bantu anda 2 dalam 1, iaitu sambil guna sambil menjana pendapatan.

7. Dropship untuk semua level. Bermakna jika anda capai level stokis juga anda masih tidak perlu simpan stok. Semua level di dalam sistem Lazz adalah menggunakan sistem dropship. Jika berminat untuk buat COD di kawasan anda, tidak perlu simpan stok yang banyak. Order bila perlu sahaja. Senang dan jimat kan?

8. Mempunyai group support & tips konsultasi yang akan membantu anda untuk membuat jualan dan mencari ejen baru di bawah anda.


BERMINAT???